De fietsverzekering voor de sportieve FIETSER

Van wielrenner tot mountainbiker en van veldrijder tot tijdritspecialist

Bike2Insure biedt een fietsverzekering die helemaal is afgestemd op racefietsers, mountainbikers, veldrijders en tijdritspecialisten. Een unieke uitgebreide verzekering die schade dekt tijdens wedstrijden voor niet-licentiehouders en uit te breiden is met een diefstaldekking. Ronald Boerrigter heeft deze verzekering ontwikkeld en Harmony, met ruim 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, bereid gevonden dit risico te dragen. Door de flexibiliteit van hun organisatie hebben ze samen de fietsverzekering kunnen maken zoals Ronald dat voor ogen heeft.

Ronald Boerrigter: “Ik ben een echte liefhebber dus ik weet waar je tegenaan loopt.”

Al jaren lang fiets ik zo’n 5000 kilometer per jaar. Elke zondag met een groep vrienden op de weg, wedstrijden op de club en de baan. Ook doe ik regelmatig mee met toertochten. Ik ben een echte fietsliefhebber. Dat is de reden dat ik mijn verzekeringsexpertise ben gaan koppelen aan fietsen. Ik vind dat fietsen bij valpartijen in wielerwedstrijden ook verzekerd moeten kunnen worden. Bij een val is negen van de tien keer je stuur kapot en schakelsysteem of derailleur beschadigd. Ik ben zelf ook weleens gevallen en mijn fiets was goed kapot en niet verzekerd. Dat is zuur en kostbaar. Met Bike2Insure breng ik daar nu verandering in, met een nieuwe fietsverzekering die dit wel dekt. Met daarnaast een aanvullende dekking voor diefstal van je fiets tijdens een trainingsrit en een georganiseerd evenement zoals een toertocht en cyclo.

We willen dat je als fietser zorgeloos kan genieten van je fiets. En als het toch even tegenzit, in geval van schade of diefstal, lossen we dit direct en eenvoudig voor je op.

Heb je een Bike2Insure en wil je weten wat het kost om je fiets te verzekeren?